Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemerin kopmasını görmek

Rüyada kemerin kopmasını görmek

Rüyada kemerin kopmasını görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kemerin kopmasını gördüyseniz:

  • Süreci doğru yönetmek için, muhasebeci, avukat, bankacı v.b uzman kişilerden fikir almanız gerekebilir.

Rüyada rugan kemer görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada kemer çözmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, sorunlarının da çözüleceğine, nitelik ve farklılık geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinden kemer almak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına tabir olunur.

Rüyada kemer çalmak çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada pantolon ve kemer görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine alamet eder.

Rüyada renkli kemer görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada kemerli pantolon görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı kemer takmak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, sermayesinin boşa gideceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments