Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle altın görmek

Rüyada kelle altın görmek

Rüyada kelle altın görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, hasret giderileceğine, işlerinin aksayacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine inanılır.

Rüyada kelle altın gördüyseniz:

  • Ani tepki, hareket veya sözler ileride pişmanlık yaratabilir.

Rüyada kelleli altın görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kelle altın görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, rızkının bollaşacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada sığır kellesi görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, hafif ve iyi hissedeceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada kelle görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelle paça almak kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine yorulur.

Rüyada kellesi kesilmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada adam kellesi görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulur.

Rüyada birinin kellesini görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments