Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle paça almak

Rüyada kelle paça almak

Rüyada kelle paça almak ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, zor durumda kalınacağına, iç açıcı sözlere, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, düşmanından uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelle paça almak gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada kelle paça görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişmemiş kelle paça görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada kelle paça içmek amacına ulaşabileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada kelle paça çorbası içmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelle paça çorbası görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada kelle paça çorbası yemek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada çiğ kelle paça görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret eder.

Rüyada kelle paça almak bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments