Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelle görmek

Rüyada kelle görmek

Rüyada kelle görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, eskileri yâd edeceğine inanılır.

Rüyada kelle gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda çok hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kelle yemeği görmek süzüleceğine, ağlayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin kellesini kesmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada at kellesi görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, maddi kayıpların olacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada kellesinin kesildiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelle yemek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, bol rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ütülmüş kelle görmek anne baba ile ters düşüleceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini kelleşmiş görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine inanılır.

Rüyada koyun kellesi ütmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments