Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelleli altın görmek

Rüyada kelleli altın görmek

Rüyada kelleli altın görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına yorulur.

Rüyada kelleli altın gördüyseniz:

  • Başarıyla ekip çalışmalarına katılabilirsiniz.

Rüyada kelle altın görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına yorulur.

Rüyada kelleli altın görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada kelle yediğini görmek şansının da açık olacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelle eti yemek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kopmuş kelle görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun kellesi yemek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulur.

Rüyada koyun kellesi almak rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.

Rüyada hayvan kelle görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments