Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam kellesi görmek

Rüyada adam kellesi görmek

Rüyada adam kellesi görmek büyük kazançlar sağlayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, üzüntülerin son bulacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada adam kellesi gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güçlüsünüz.

Rüyada adam kellesi görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığır kellesi görmek büyük kayıplara uğrayacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada insan kelle görmek sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada ütülmüş kelle görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzu kellesi yemek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, önemli kararlar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi kellesi görmek iyi geçiminin de bozulacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun kellesi görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, rakiplerine yenileceğine delalettir.

Rüyada hayvan kellesi yemek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, üzüntü duyacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments