Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kellesini görmek

Rüyada birinin kellesini görmek

Rüyada birinin kellesini görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birinin kellesini gördüyseniz:

  • Karşınızdakilere zannettikleri kadar saf olmadığınızı belli etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Rüyada kelle kesilmesi görmek her zaman çok üzgün olacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işaret eder.

Rüyada çiğ kelle görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ hayvan kellesi görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına delalet eder.

Rüyada kuzu kellesi pişirmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyükbaş hayvan kellesi görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, her geçen gün başarıların artacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun kellesi görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kendini kelleşmiş görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine işaret eder.

Rüyada koyun kellesi yüzmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments