Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek kolye takmak

Rüyada kelebek kolye takmak

Rüyada kelebek kolye takmak rüya sahibinin şansının açılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, evine haciz geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek kolye takmak gördüyseniz:

  • Aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var.

Rüyada kelebek kolye takmak aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kelebekli kolye görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine delalet eder.

Rüyada kelebek kolyesi görmek ferahlığa çıkacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına delalettir.

Rüyada kelebek kolye görmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelebekli yüzük takmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada kelebek yüzük takmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalpli kolye takmak anlaşmazlıklara düşeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada pahalı kolye takmak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments