Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek kolyesi görmek

Rüyada kelebek kolyesi görmek

Rüyada kelebek kolyesi görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, giden birinin geri döneceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, sonuçtan memnun kalacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek kolyesi gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almanız için gerekli herşeye sahipsiniz.

Rüyada kelebek kolyesi görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana tabir olunur.

Rüyada kelebek kolye görmek sorunların artacağına, kendi işinin patronu olunacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada kelebekli kolye görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına işarettir.

Rüyada kelebek kolye takmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına tabir olunur.

Rüyada parlayan kelebek görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara kelebek görmek epey bir zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine delalet eder.

Rüyada saçta kelebek görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada benekli kelebek görmek dileklerin gerçekleşeceğine, rahat bir döneme gireceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments