Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebekli kolye görmek

Rüyada kelebekli kolye görmek

Rüyada kelebekli kolye görmek kazancın yetmez olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebekli kolye gördüyseniz:

  • Bir konuda başarılı olabilirsiniz.

Rüyada kelebekli kolye görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada kelebek kolye takmak aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, atılan adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebek kolye görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelebek kolyesi görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada renkli kelebek görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir kelebek görmek ruhunun şifa bulacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kelebek kurtarmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kelebek görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments