Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının ihanetini görmek

Rüyada arkadaşının ihanetini görmek

Rüyada arkadaşının ihanetini görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, canın sıkılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, planlarının gerçekleşeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının ihanetini gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinebilir, belli konularda tecrübelerinizi arttırabilir ya da tecrübeli kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada arkadaşından ihanet görmek mutluluk ve başarı getireceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının ihanet ettiğini görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının ihanetini görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaş ihaneti görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşa ihanet etmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına ihanet ettiğini görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments