Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına ihanet ettiğini görmek

Rüyada arkadaşına ihanet ettiğini görmek

Rüyada arkadaşına ihanet ettiğini görmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşına ihanet ettiğini gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeniz veya iletişim ağınızı kullanmanız durumunda olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının ihanet ettiğini görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına ihanet ettiğini görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, sorumluluk alacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının ihanet ettiğini görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, gözyaşına boğulacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine işaret eder.

Rüyada ihanet edilmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, zor bir döneme girileceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısının ihanet ettiğini görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yüceltileceği sözler duyacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin ihanet ettiğini görmek hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ihanet ettiğini görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin ihanet ettiğini görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments