Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşından ihanet görmek

Rüyada arkadaşından ihanet görmek

Rüyada arkadaşından ihanet görmek eşlerinin kapanacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, barış için adım atacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşından ihanet gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Rüyada arkadaşına ihanet ettiğini görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ihanetini görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının ihanet ettiğini görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşından ihanet görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına yorulur.

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşa ihanet etmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, yüksek tahsil yapacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine yorulur.

Rüyada arkadaş ihaneti görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments