Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşa ihanet etmek

Rüyada arkadaşa ihanet etmek

Rüyada arkadaşa ihanet etmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, yolunda giden hayatın bozulacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada arkadaşa ihanet etmek gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak bereketin ve karın artacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşına ihanet ettiğini görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ihanetini görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşa ihanet etmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, mevki kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının ihanet ettiğini görmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada arkadaş tarafından ihanete uğramak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaş ihaneti görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, işinin başına geçeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşından ihanet görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, başına uğursuz olayların geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments