Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü keklik görmek

Rüyada ölü keklik görmek

Rüyada ölü keklik görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, helal ve geniş rızık elde edeceğine, kararlarına saygı duyulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü keklik gördüyseniz:

  • Dini, felsefi veya ideolojik konularda tartışmalara gimeniz olasıdır.

Rüyada keklik ölüsü görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü keklik görmek huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik almak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada keklik kuşu görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada keklik vurduğunu görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keklik tutmak eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına yorulmaktadır.

Rüyada keklik ve güvercin görmek şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada kafeste keklik görmek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments