Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik avına gitmek

Rüyada keklik avına gitmek

Rüyada keklik avına gitmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada keklik avına gitmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir.

Rüyada keklik avına gitmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada avusturyaya gitmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine delalettir.

Rüyada avrupaya gitmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ava gitmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Rüyada avm ye gitmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avlanmaya gitmek kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, donatacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına yorulur.

Rüyada balık avına gitmek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada avustralyauya gitmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments