Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keklik kuşu görmek

Rüyada keklik kuşu görmek

Rüyada keklik kuşu görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, rakipsiz hale geleceğine, refah içinde olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, büyük bir yenilgi alacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulur.

Rüyada keklik kuşu gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalar size maddi manevi bedeller ödetebilir.

Rüyada keklik kuşu görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada keklik vurduğunu görmek şansının ve bahtının açık olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada dişi keklik yakalamak gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Rüyada keklik sevmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulur.

Rüyada keklik sürüsü görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına işarettir.

Rüyada keklik kesmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada dişi keklik görmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada keklik eti yemek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments