Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kekik koklamak

Rüyada kekik koklamak

Rüyada kekik koklamak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, bereketin ve verimin olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kekik koklamak gördüyseniz:

  • Başkaları veya sosyal yaşamınız için gereğinden fazla harcama yaptığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada kekik koklamak iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, kazancının çok daha fazla olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kekik toplamak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, kazancın günden güne daha da arttırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada taze kekik görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, aksiliklerin yaşanacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Rüyada kekik tarlası görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kekik toplamak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kekik görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kekik görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments