Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içip ağlamak

Rüyada içki içip ağlamak

Rüyada içki içip ağlamak gelirinin bir kısmı ile geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içip ağlamak gördüyseniz:

  • Mantığınızın sesini sezgilerinizle birleştirebilirseniz büyük şeyler elde edebilirsiniz.

Rüyada içki içip ağlamak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, sosyal konumunun değişeceğine rivayet eder.

Rüyada babasını içki içerken görmek tüm dileklerin tutacağına, sabrını zorlayacağına, köşeye sıkıştıracağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkalarının içki içtiğini görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içip kusmak sırtının yere gelmeyeceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, insanları kandıracağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments