Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek aldığını görmek

Rüyada kek aldığını görmek

Rüyada kek aldığını görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, kazancının çok düşeceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kek aldığını gördüyseniz:

  • Ailenizden ya da evliyseniz eşinizden kaynaklanan bazı sıkıntılarınız olabilir.

Rüyada kek aldığını görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmemiş kek görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulur.

Rüyada kek yapan birini görmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kek yemek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafire kek yapmak şöhret elde edeceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolatalı kek görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, renk ve eğlence geleceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak kek görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, dertlerinin unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kek çalmak gönlünce bir hayat süreceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments