Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmemiş kek görmek

Rüyada pişmemiş kek görmek

Rüyada pişmemiş kek görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, umutsuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada pişmemiş kek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim materyalleri çok fazla anlam ifade etmiyor olabilir, aşırı harcama yapmamalısınız.

Rüyada pişmiş kek görmek işinin yoluna gireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada pişmemiş kek görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada fındıklı kek görmek daha kolay bir hayata kavuşacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kek kalıbı görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muzlu kek görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada havuçlu kek görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, her daim bereketli işler yapacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kek yediğini görmek hataların telafi edileceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, icat yapacağına inanılır.

Rüyada birinden kek almak yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments