Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kek yemek

Rüyada beyaz kek yemek

Rüyada beyaz kek yemek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kek yemek gördüyseniz:

  • İmajınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce kendi araştırmanızı kendiniz yapmalısınız.

Rüyada beyaz kek yemek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada beyaz kek görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine delalettir.

Rüyada havuçlu kek yemek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kek yapıp yemek çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işarettir.

Rüyada kek yapmak ve yemek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada üzümlü kek yemek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada kek kurabiye yemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına işaret eder.

Rüyada tuzlu kek yemek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, yapılan hataların düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments