Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek yapan birini görmek

Rüyada kek yapan birini görmek

Rüyada kek yapan birini görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, para sıkıntısından kurtulacağına, aksiliklerin yaşanacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kek yapan birini gördüyseniz:

  • Rekabet ortamına çekilebilirsiniz.

Rüyada paket kek görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine işarettir.

Rüyada portakallı kek görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada havuçlu kek yemek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada fındıklı kek yemek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kek kesmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kakaolu kek görmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet eder.

Rüyada limonlu kek yemek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Rüyada limonlu kek görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments