Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefenli birini görmek

Rüyada kefenli birini görmek

Rüyada kefenli birini görmek anne baba duası alacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kazancının da azalacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefenli birini gördüyseniz:

  • Söyleyecek şeyleri olan bir kişi ilginizi çekmeyi başarabilir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kefene sarılı görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada beyaz kefenli ölüler görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına yorulur.

Rüyada kendini beyaz kefenle görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada birini kefenli görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada kefenle görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kefenlenmiş görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kefende kan görmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments