Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kedinin kavga ettiğini görmek

Rüyada iki kedinin kavga ettiğini görmek

Rüyada iki kedinin kavga ettiğini görmek manevi olarak da yıpranacağına, derin bir nefes alacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki kedinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Problemlerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kedilerle kavga ettiğini görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, memur ise terfi edeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet eder.

Rüyada iki kedinin kavga ettiğini görmek rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kedilerin kavga ettiğini görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına delalet eder.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kedilerin kavgasını görmek adaletin geleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına tabir olunur.

Rüyada kavga eden iki kedi görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments