Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyle kavga etmek

Rüyada kediyle kavga etmek

Rüyada kediyle kavga etmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada kediyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz maddi açıdan yararlı olabilir.

Rüyada kedi kavgası görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret eder.

Rüyada kavga eden kedi görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediyle kavga etmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Rüyada kavga eden iki kedi görmek daha zengin hale geleceğine, dualarının kabul olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet eder.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine delalet eder.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek mutluluk ve huzur bulacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki kedinin kavga ettiğini görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments