Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi kavgası görmek

Rüyada kedi kavgası görmek

Rüyada kedi kavgası görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işaret eder.

Rüyada kedi kavgası gördüyseniz:

  • Yeni iş teklifleri almanız da ihtimal dahilindedir.

Rüyada kediyle köpeğin kavga ettiğini görmek kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada kedilerin kavgasını görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi kavgası görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedilerin kavgası görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedilerle kavga ettiğini görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kurtuluşu bulacağına inanılır.

Rüyada kediler kavga etmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kediyle kavga ettiğini görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada kedi ve köpek kavgası görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments