Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga eden iki kedi görmek

Rüyada kavga eden iki kedi görmek

Rüyada kavga eden iki kedi görmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada kavga eden iki kedi gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Rüyada kavga eden iki kedi görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok üzüntü yaşayacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada kavga eden kediler görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına inanılır.

Rüyada kavga eden kedi görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga eden iki kişiyi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, kendinden emin adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kavga eden insanları görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, satışların düşeceğine delalet eder.

Rüyada kavga eden kalabalık görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavga eden kişiler görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavga eden iki kişiyi ayırmak sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments