Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin elini tutmak

Rüyada bir erkeğin elini tutmak

Rüyada bir erkeğin elini tutmak çok rahat edeceğine, hayatın düzene gireceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, büyük bir makama geleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Fazla düşünmeden aklınıza gelen ilk tercihi yapın.

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak arzuların yerine geleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, bazı iş birlikleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalettir.

Rüyada hoşlandığın erkeğin elini tutmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin bir erkeğin elini tutmak hedeflerine ulaşacağına, maddi zararını karşılayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir erkeğin elini tutmak çok farklı bir kişi olacağına, kafa dinleyeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu elini tutmak yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, iftiraya maruz kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak onu uyaracağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elini tutmak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments