Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık taşlamak

Rüyada balık taşlamak

Rüyada balık taşlamak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, kurtuluşu yakalayacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık taşlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşılığında ne verebileceklerine bakmaksızın, tamamen, sizin onlar için ne yapabileceğiniz başlığına odaklanmış olabilir.

Rüyada balık taşlamak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga taşlamak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada hayvan taşlamak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada cam taşlamak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, güzellik ve hayır geleceğine yorulur.

Rüyada kabede şeytan taşlamak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa taşlamak yapacağı planların altüst olacağına, iyi halin geleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut taşlamak verimi ve başarıyı yakalayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare taşlamak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments