Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga taşlamak

Rüyada karga taşlamak

Rüyada karga taşlamak ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, düşmanından kurtulmaya, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine inanılır.

Rüyada karga taşlamak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir.

Rüyada karga taşlamak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inek taşlamak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada domuzu taşlamak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine inanılır.

Rüyada mezar taşlamak arabalara ve topraklara sahip olacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, daha fazla mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada insan taşlamak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki taşlamak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada şeytan taşlamak için taş toplamak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada armut taşlamak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments