Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi kafese koymak

Rüyada kediyi kafese koymak

Rüyada kediyi kafese koymak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yetim sevindireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işlerindeki karın artacağına, can bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kafese koymak gördüyseniz:

  • İlerlemeye odaklanmalısınız.

Rüyada kediyi kafese koymak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı kafese koymak dolayısıyla geleceğine değer katacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet eder.

Rüyada papağanı kafese koymak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada aslanı kafese koymak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına yorulur.

Rüyada kanaryayı kafese koymak maddi olarak üstünlük elde edeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kötü durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada kafese güvercin koymak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada güvercini kafese koymak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kendisini keşfedeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments