Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, en büyük acılarının dineceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak gördüyseniz:

  • Bir fırsat kendini gösterirse veya bazı olumlu olanaklara kavuşursanız anında değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlarını kafese koymak özgüveninin yerine geleceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu kafese koymak sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, başka kimselere de yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafes içinde muhabbet kuşu görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına işaret eder.

Rüyada kafesin içinde muhabbet kuşu görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments