Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, sorunların zor bir durum yaşatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar sizi rahatsız edebilir, uzaktaki bir tanıdığın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada doktora gidip hamile olduğunu öğrenmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulur.

Rüyada hamile olup doktora gitmek kimseyle konuşmayacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta olup doktora gitmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın doktora gitmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine delalet eder.

Rüyada doktora gidip ilaç almak kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, hayatına yeni bir yön vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada doktora gitmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada doktora gidip muayene olmak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına delalet eder.

Rüyada diş doktora gitmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments