Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada birinden hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada birinden hamile olduğunu öğrenmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, çok sevineceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına delalet eder.

Rüyada birinden hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada test yapıp hamile olduğunu öğrenmek elindekini de bitireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine işarettir.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu öğrenmek cesaretin ve özgüvenin azalacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, başarılarının kalıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kaldığını öğrenmek bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işarettir.

Rüyada kendinin hamile olduğunu öğrenmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada annemin hamile olduğunu öğrenmek doktordan doktora koşturacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olduğunun öğrenmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu öğrenmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments