Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye su atmak

Rüyada kediye su atmak

Rüyada kediye su atmak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına delalettir.

Rüyada kediye su atmak gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada kediye su atmak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına yorulur.

Rüyada kediyi suya atmak heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada kediye et atmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kediyi üstüne atmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işarettir.

Rüyada kediyi dışarı atmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediye tekme atmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalettir.

Rüyada kediyi kuyuya atmak hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işarettir.

Rüyada kedi atmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments