Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi doğurtmak

Rüyada kediyi doğurtmak

Rüyada kediyi doğurtmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sırların ortaya çıkmasına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kediyi doğurtmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi alışılmadık bir yöntemle, farklı şekilde fiiliyata geçirebilirsiniz.

Rüyada kediyi doğururken görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, iç huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kedi doğurması görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işarettir.

Rüyada kedi doğurtmak karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi doğurtmak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedi doğurmak işlerin artacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kedi doğururken görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi doğurduğunu görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine delalettir.

Rüyada kedinin doğurması görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments