Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi doğurması görmek

Rüyada kedi doğurması görmek

Rüyada kedi doğurması görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, kendine geleceğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi doğurması gördüyseniz:

  • Ateşli hastalıklara yakalanabilirsiniz.

Rüyada birinin kedi doğurduğunu görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu doğurmak ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kedi doğururken görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, ortak işlere gireceğine, mallarının eksileceğine inanılır.

Rüyada yavru kedi doğurmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına delalet eder.

Rüyada kedi doğurduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada kedi doğurtmak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına inanılır.

Rüyada doğurmuş kedi görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin doğurması görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, başarılarının devamlı olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments