Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi doğururken görmek

Rüyada kediyi doğururken görmek

Rüyada kediyi doğururken görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, asosyal bir insan haline geleceğine işarettir.

Rüyada kediyi doğururken gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif ya da davetler sizi şaşırtabilir.

Rüyada kedi doğurduğunu görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi doğururken görmek çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin doğurmasını görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işarettir.

Rüyada kedi yavrusu doğurmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, işlerin de hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kedi doğurduğunu görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi doğurtmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi doğuran kadın görmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyi doğururken görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, böyle işlere kalkışacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments