Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru kedi doğurmak

Rüyada yavru kedi doğurmak

Rüyada yavru kedi doğurmak bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, ömür boyu devam edeceğine, gönül kapılarının açılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına delalet eder.

Rüyada yavru kedi doğurmak gördüyseniz:

  • Karmaşık görünen bir iş, gayrimenkullerle ilgili ya da ailesel bir konu netlik kazanabilir.

Rüyada kedi yavrusu doğurmak her attığı adımı paraya çevireceğine, sermayesini kaybedeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi doğurmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpek yavrusu doğurmak hayırlı adımlar atılacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada fil yavrusu doğurmak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına inanılır.

Rüyada aslan yavrusu doğurmak çok hatalı çalışmalara gireceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, her zaman el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru köpek doğurmak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına inanılır.

Rüyada kedinin doğurması görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, mallarının artacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedinin doğurmasını görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments