Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin doğurması görmek

Rüyada kedinin doğurması görmek

Rüyada kedinin doğurması görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, borçlarının çoğalacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, o kapıyı kapatacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin doğurması gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Rüyada kediyi doğururken görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi doğurmak acı tecrübeler edineceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin doğurmasını görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yavru kedi doğurmak hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ayrılanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediyi doğurtmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi doğurması görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi doğurtmak iç dünyasının zenginleşeceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına delalet eder.

Rüyada doğurmuş kedi görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, çok daha mutlu olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments