Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi doğurtmak

Rüyada kedi doğurtmak

Rüyada kedi doğurtmak üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedi doğurtmak gördüyseniz:

  • Evinizde maddi açıdan istikrar sağlamanız gerekebilir.

Rüyada doğurmuş kedi görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin doğurması görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine yorulur.

Rüyada kedi doğurmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına, galibiyetlerinin artacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalet eder.

Rüyada kedi doğurduğunu görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi doğuran kadın görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işarettir.

Rüyada kedi doğurtmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada kedinin doğurmasını görmek yüzünü güldüreceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi doğurması görmek başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments