Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi doğurduğunu görmek

Rüyada kedi doğurduğunu görmek

Rüyada kedi doğurduğunu görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi doğurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda sizi suçlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yavru kedi doğurmak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi doğuran kadın görmek şöhret elde edeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada kedi doğurtmak gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğurmuş kedi görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, malların artacağına delalet eder.

Rüyada birinin kedi doğurduğunu görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi doğururken görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına işaret eder.

Rüyada kediyi doğurtmak işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu doğurmak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments