Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi yüksekten atmak

Rüyada kediyi yüksekten atmak

Rüyada kediyi yüksekten atmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, nitelik ve farklılık geleceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi yüksekten atmak gördüyseniz:

  • Hastanede bir yakınınız varsa, ilgilenin.

Rüyada kediyi yüksekten atmak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten kedi atmak çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada birini yüksekten atmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada kendini yüksek bir yerden atmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten kendini atmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birini yüksek yerden atmak sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, zorluğa düşeceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yüksekten bişey atmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten bardak atmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments