Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi atmak

Rüyada kedi atmak

Rüyada kedi atmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına tabir olunur.

Rüyada kedi atmak gördüyseniz:

  • İyiliğiniz karşılığında hatırı sayılır teklifler alabilir veya önemli değişikliklerin ilk adımını atabilirsiniz.

Rüyada yüksekten kedi atmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kediye ekmek atmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan kedi atmak hayallerinin gerçekleşeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işarettir.

Rüyada kediyi suya atmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kedileri evden atmak rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, hakkıyla kazanca işarettir.

Rüyada kediyi aşağı atmak kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, makam edineceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedilere balık atmak rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kediyi atmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments