Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi üstüne atmak

Rüyada kediyi üstüne atmak

Rüyada kediyi üstüne atmak en pahalı evlerde oturacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kediyi üstüne atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda arkanızdan iş çeviren kişiler olabilir.

Rüyada kediyi üstüne atmak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar üstüne toprak atmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işaret eder.

Rüyada üstüne yılan atmak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne toprak atmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü üstüne toprak atmak yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne toprak atmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, hep yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün üstüne toprak atmak iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı üstüne atmak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments