Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi dışarı atmak

Rüyada kediyi dışarı atmak

Rüyada kediyi dışarı atmak güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, doğru işler yapacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyi dışarı atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendi sözleriyle ya da kendileriyle ters düşebilir veya zıtlaşabilirler.

Rüyada kedi yavrusunu dışarı atmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, sorunların artacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kediyi dışarı atmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı evden dışarı atmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına işarettir.

Rüyada ayakkabıyı dışarı atmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatağı dışarı atmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine delalet eder.

Rüyada fareyi evden dışarı atmak ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, mekân değiştireceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini dışarı atmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabıları dışarı atmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments