Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye terlik atmak

Rüyada kediye terlik atmak

Rüyada kediye terlik atmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada kediye terlik atmak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk düşünüyorsanız bunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Rüyada kediye terlik atmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada terlikleri atmak kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine terlik atmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada terlik atmak güçlükle elde edilecek başarı, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalettir.

Rüyada birisine terlik atmak rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine delalettir.

Rüyada kedi atmak ilerleyeceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediye ekmek atmak küskünlüklerin oluşacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, deneyim kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kara kedi atmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments