Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, memur ise terfi edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, imkân sahibi olacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına alamet eder.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni onularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada kedinin kendi yavrusunu yediğini görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin yavrusunu yediğini görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin yavrusunu yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri kedi yavrusu görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yavru kedi köpek görmek zor durumlara düşüleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu ezmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yavru kedi doğurmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kediyi öldürmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments