Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediye bakmak

Rüyada kediye bakmak

Rüyada kediye bakmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, yönetici olacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kediye bakmak gördüyseniz:

  • Belli problemlerin çözülebilmesinin ilk koşulu, öncelikle problemlerin adlandırılmasıdır.

Rüyada kediye bakmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, dedikodu edeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kedi bakmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada rüya tabirlerine bakmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına yorulur.

Rüyada yeryüzüne bakmak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada gelinlik giyip aynaya bakmak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine inanılır.

Rüyada yüz yüze bakmak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden denize bakmak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına delalet eder.

Rüyada apartmandan bakmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments